Bereikbaarheid in Bree

Winkelstad Bree bereiken tijdens de centrumwerken!

Het Vrijthof en de centrumstraten binnen de kleine ring van Bree (zie plan centrumwerken) krijgen in 2020 een volledig nieuw rioleringsstelsel en modern wegdek. Na deze werken kunnen de inwoners en bezoekers genieten van een modern straatbeeld met extra aandacht voor een veilige verkeerscirculatie, waarbij de winkels bereikbaar blijven met de auto. De huidige timing voorziet, onder voorbehoud van de vergunningsprocedure, dat de werken starten in augustus 2020.

De fasering van de werken gebeurt in functie van de verkeerslussen, maar ook met feest- en soldenperiodes wordt rekening gehouden. De werken starten aan de Hoogstraat, ter hoogte van Malta, (zie foto) en eindigen met de afwerking van de Nieuwstadstraat.

De toegang tot de horeca- en handelszaken blijft steeds verzekerd, maar omdat je geen centrum kan openbreken zonder hinder zal de middenstandvereniging Bree Beleven vzw i.s.m. met Stad Bree de bezoekers aan het stadcentrum van Bree via dit forum op de hoogte houden. In enkele klikken ben je per centrumstraat op de hoogte van de bereikbaarheid van je favoriete horeca- en handelszaken, de meest geschikte parkeergelegenheid, de evolutie van de centrumwerken en de extra service of acties die worden aangeboden door de horeca- en handelszaken i.s.m. de middenstandsvereniging. Ook de lokale middenstander zal het nodige doen om jou up to date te houden i.v.m. de centrumwerken.

Wil jij steeds op de hoogte blijven van de laatste situatie van de centrumwerken, nooit een actie of evenement missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Het motto van Bree Beleven vzw tijdens deze centrumwerken:

Ook tijdens de centrumwerken rollen wij voor jou de groene loper uit!!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief