Cadeaubonnen Stad Bree

Op zoek naar een ideale verrassing, een bedankje of traktatie?

De Breese cadeaubon is een leuk en stijlvol geschenk, zoals je op de afbeelding kan zien. 
Je koopt bonnen van € 5, € 15 of € 25 die je kan combineren voor een bedrag naar keuze. De ontvanger kan ze als betaalmiddel gebruiken bij meer dan 80 Breese horeca- en handelszaken. Een etentje, een nieuwe outfit, een manicure of een lekker ijsje? Of gewoon je wekelijkse aankopen bij onze Breese bakkers, slagers of traiteurs betalen? Het is allemaal mogelijk!

De cadeaubonnen zijn een initiatief van Stad Bree om de lokale middenstand te promoten #kooplokaal #winkelhier en enkel te koop aan de centrale balie van het stadhuis.
Je kan ze ook online bestellen. Ze zijn niet omruilbaar voor contant geld. Meer info: Cadeaubonnen Stad Bree

Je kan hieronder een overzicht vinden van de leden van de Breese middenstandsvereniging Bree Beleven die de cadeaubonnen van Stad Bree aanvaarden. Je kan filteren per categorie waarna je de locaties op de kaart van Bree ziet verschijnen. Vergeet niet om 'Toon meer items' aan te klikken zodat uiteindelijk alle handelaars zichtbaar worden in het overzicht en de kaart.
De handelaars zijn ook herkenbaar aan een sticker “Deelnemer geschenkbonnen Stad Bree” op hun toegangsdeur of etalage. Een voorbeeld van deze sticker kan je bij 'Afbeeldingen' vinden.

Categorie├źn
 
Helaas, er kunnen geen resultaten weergegeven worden voor deze selectie.
Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief