Cadeaubonnen Bree Beleven vzw

De ideale prijs!

De cadeaubonnen van Bree Beleven vzw zijn een prijs die je kan winnen bij één van door de middenstandsvereniging regelmatig georganiseerde acties of evenementen zoals o.a. het “Gratis Shoppen Weekend” of de eindejaarsactie “Bree Wintert. Het totale bedrag in de prijzenpot van alle acties voor 2023 zal meer dan € 20.000 bedragen. Met deze bonnen van € 5 of € 10, die hieronder zijn afgebeeld, kan je jezelf verwennen. De ontvanger kan ze als betaalmiddel gebruiken bij de meer dan 80 leden van Bree Beleven vzw. Een etentje, een nieuwe outfit, een manicure of een lekker ijsje? Of gewoon je wekelijkse aankopen bij de lokale middenstanders betalen? Het is allemaal mogelijk! De cadeaubonnen zijn een initiatief van Bree Beleven vzw om de lokale middenstand te promoten #kooplokaal #winkelhier #levelokaal en zijn niet te koop.

Opgelet! De cadeaubonnen zijn niet omruilbaar voor contant geld en er gebeurt geen terugave van 'wisselgeld' wanneer het bedrag van 'de aankoop' lager is.

De handelaars die lid zijn van de middenstandsvereniging Bree Beleven vzw en deze cadeaubonnen aanvaarden kan je terugvinden in onderstaande lijst. Je kan filteren per categorie waarna je de juiste locaties op de kaart van Bree ziet verschijnen. Vergeet niet om 'Toon meer items' aan te klikken zodat uiteindelijk alle handelaars zichtbaar worden in het overzicht en de kaart. Onze leden zijn eveneens herkenbaar aan de ledensticker “Wij zijn lid van Bree Beleven vzw” op hun toegangsdeur of etalage. Een voorbeeld van deze sticker kan je bij 'afbeeldingen' vinden.

Categorie├źn
 
Helaas, er kunnen geen resultaten weergegeven worden voor deze selectie.
Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief