The Flower Shop Jill

The Flower Shop Jill

3 mei 2023

Bloemenzaak The Flower Shop Jill springt eruit met unieke boeketten en cadeaus

In volle coronatijd opende Jill Leurs haar bloemenzaak The Flower Shop Jill bij haar thuis op de Vostert. Eerst nog in bijberoep, maar al snel had ze het zo druk dat het een fulltime bezigheid werd. Het zal je niet verbazen als je de sympathieke, ambitieuze en no-nonsense Jill leert kennen. Ze wordt er naar eigen zeggen gewoon ontzettend blij van om mooie bloemencreaties te maken. Met Moederdag in aantocht gingen we in gesprek met Jill over haar passie.

Kriebels voor een eigen winkel

Jill: “Door mijn jarenlange ervaring als verkoopster kriebelde het al langer om mijn eigen winkel te starten, maar dan eentje die uniek en anders is. Ik ben altijd al creatief geweest en ben graag met mijn handen bezig. Tijdens de eerste lockdown was ik de bloemen van mijn Bloomon abonnement een beetje beu. Dus besloot ik mijn eigen boeket samen te stellen, zoals ik het zou doen. Ik postte dit op mijn Instagram en ik kreeg spontaan de vraag of ik dit ook verkocht. Zo is het begonnen. Ik ben in augustus 2020 gestart, heb opleidingen gevolgd en in december heb ik mijn ontslag gegeven. ”

Bonte mix van kleur

“Je kan bij mij terecht voor verse boeketten, droogbloemen, het aankleden van events, het decoreren van bruiloften of handelszaken. Je kan een boeket hier komen halen of een abonnementsformule kiezen. Ik lever gratis in een straal 15 kilometer. Naast het bloemwerk vind je hier ook een mooi aanbod van vazen, potten en andere accessoires. Ik zie graag kleuren, ronde en rare vormen, bonte mixen, … Het moet niet altijd braaf zijn! Ik volg vooral mijn gevoel: ik koop enkel iets voor de winkel wat ik zelf ook thuis zou zetten. Mijn inspiratie vind ik online, op sociale media, in interieurmagazines en tijdens tripjes aan de ‘hippere’ steden zoals Hasselt, Gent, Leuven, Brussel en Antwerpen. Daar zie ik dan trends en stijlen die je hier nog niet vindt.”

Een uniek cadeau voor moederdag 

“Mijn klanten zijn vaak op zoek naar iets speciaals of iets unieks. Dat kan een kleurrijk veldboeket zijn, een mooie vaas met bloemen in, een krans van droogbloemen, of iets voor in het interieur. Speciaal wil echter niet zeggen dat het allemaal heel duur is, ik heb voor ieders budget iets in de aanbieding. Ik werk zo weinig mogelijk met Made in China en heb dan ook heel bijzondere leveranciers uit België, maar wél in iedere prijsklasse. Ik twijfel er niet aan dat iedereen hier een heel mooi cadeau voor moederdag vindt, of je mama nu 50 of 80 is!”

www.theflowershopjill.be

+32 498 18 88 73

info@theflowershopjill.be

Wijshagerstraat 3, 3960 Bree

Naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief