De stickerjacht is gestart!!

De stickerjacht is gestart!!

21 januari 2022

Bree gaat in 2022 op stickerjacht!

Het is onderweg...Het allereerste stickerboek van en voor Bree!

Herinneren jullie je de panini-voetbalplaatjes? Onze collectie zorgt voor hetzelfde nostalgisch gevoel!
Ons stickerboek staat namelijk boordevol interessante weetjes over en mooie foto’s van onze stad. Met in de hoofdrol: de kinderen van Bree!

Wat is het stickerboek?

Ons eerste stickerboek zijn 68 bladzijdes met toffe plekken in Bree op maat van een jong publiek. Waar kan je terecht om te skaten? Wat is dat, die makerbib? Ben je al eens in onze Zeepziederij geweest?

Daarnaast zijn er maar liefst 34 verenigingen die hun jeugdwerking voorstellen aan de hand van enkele leuke actiefoto’s. Je vindt ook de deelnemende handelszaken terug achteraan in het boek!

Alles bij elkaar kan je 250 verschillende stickers plakken. Je gaat zeker bekende gezichtjes herkennen!

Verzamelen maar!

De bedoeling is dat je alle prentjes verzamelt zodat je stickerboek volledig ingevuld geraakt. De stickerpakjes kun je verkrijgen bij de deelnemende handelszaken in Bree.

Wie er allemaal meedoet, zie je achteraan in het boek of op de overzichtspagina van deelnemende handelszaken. Dubbels kan je ruilen met je vrienden of op onze ruilbeurs tijdens het weekend van 19 en 20 maart.

Gouden sticker te pakken?

Ontdek je een gouden sticker in je stickerpakje? Dan val je in de prijzen! Wij verstopten maar liefst 50 gouden stickers in de stickerpakketjes. 

  • Er zijn 10 gouden stickers met een €-teken, die je maar liefst 250 euro opleveren in Breese cadeaubonnen.
  • De andere 40 stickers herken je aan het geschenkje op de sticker. Die stickers leveren een leuke verrassing op!

Verzamelaars kunnen hun gouden stickers enkel omruilen aan het onthaal van het stadhuis op vertoon van hun stickeralbum (ter info: het hoeft niet volledig gevuld te zijn) Bekijk hier de openingsuren. 

Waar kan ik het stickerboek verkrijgen?

We richten ons vooral op de kinderen van de Breese lagere scholen van 6 tot 12 jaar. Zij krijgen een stickerboek aangeboden in de loop van januari.

Ook andere inwoners kunnen een gratis album bekomen, zolang de voorraad strekt. Je kan vanaf 20 januari een stickerboek afhalen op deze 4 plekken, telkens tijdens de openingsuren:

  • AD Delhaize - Toleikstraat 15
  • Jumbo - Sportlaan 44
  • Bib - Kloosterpoort 1
  • Onthaal stadhuis - Vrijthof 10

Waar kan ik stickerpakjes verkrijgen?

Eénmaal je beschikt over het stickerboek kan jouw zoektocht naar stickers beginnen. De stickerpakjes kun je verkrijgen bij de deelnemende handelszaken in Bree of bij aankoop van cadeaubonnen van stad Bree aan het onthaal van het stadhuis. Elk stickerpakje bevat 5 willekeurige stickers.

Wie er precies allemaal meedoet, ontdek je op bladzijde 64 tot 67 van het stickerboek en op de overzichtspagina met deelnemende handelszaken. Hier vind je de contactgegevens en de aankoopvoorwaarde voor een stickerpakje van de deelnemende zaken terug. Neem zeker ook een kijkje op hun websites of hun Facebookpagina's voor nieuwe acties.

 Alles bij elkaar kan je 250 verschillende stickers plakken.

Waar kan ik de logostickers verkrijgen?

Elke handelszaak heeft ook een eigen stickertje, dat niet verstopt zit in de stickerpakjes maar uitgedeeld wordt aan de kassa. Wil je je album helemaal vol, dan moet je hen allemaal een bezoekje brengen.
Met de logostickers vul je bladzijde 64 tot 67 helemaal op.

Wanneer loopt de stickeractie?

De stickeractie loopt vanaf 20 januari. De ruilbeurs vindt plaats tijdens het weekend van 19 en 20 maart. Hou zeker de social media van Stad Bree en de lokale handelaren in de gaten. Daar verschijnen regelmatig extra updates over stickeracties.

Naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief