Start centrumwerken 2020-2021

Start centrumwerken 2020-2021

3 augustus 2020
Tot zien oud, hallo nieuw!

Werken Hoogstraat en rijrichting Opitterstraat:

Op 3 augustus 2020 starten de werken in het eerste deel van de Hoogstraat (vanaf de Stationswal). Het is dus tijdelijk niet mogelijk om het centrum via deze weg binnen te rijden met de auto. In plaats daarvan wijzigt de rijrichting in de Opitterstraat, zodat je op die manier, en ook nog steeds via de Kloosterstraat, met de auto het centrum kan bereiken. All horeca-en handelszaken blijven wel steeds bereikbaar via de wandelverbindingen. Parkeren is GRATIS mogelijk op de klein ring. Vergeet wel niet je blauwe parkeerschijf van maandag t.e.m. zaterdag van 9u00 tot 18u00 te leggen. De toegestane parkeertijd is 2u. Voordelig parkeren kan natuurlijk ook in de ondergrondse centrumparking met een rechtstreekse toegang tot het Vrijthof. Het eerste uur is GRATIS.

Alle informatie aangaande het parkeren tijdens de centrumwerken kan je vinden op onze pagina "Parkeren en bereikbaarheid" of via onderstaande link.

Parkeren tijdens de centrumwerken 2020-2021

Werken Vaesstraat:

De werken in de Vaesstraat starten vanaf 10 augustus 2020. De verharding wordt dan opgebroken en de nutsmaatschappijen gaan aansluitend aan het werk. Inwoners en bezoekers kunnen hier lichte hinder van ondervinden. De bestratingswerken van de Vaesstraat starten in de tweede helft van augustus.

Bereikbaarheid tijdens de centrumwerken:

Alle informatie aangaande de bereikbaarheid van de horeca-en handelszaken tijdens de centrumwerken kan je vinden op onze pagina "Parkeren en bereikbaarheid" of via onderstaande link.

Bereikbaarheid tijdens de centrumwerken 2020-2021

Op de hoogte blijven of vragen stellen?

Wil je er zeker van zijn dat je geen update mist? Download het online buurtplatform HOPLR en registreer je met je adres.

Mail naar centrumwerken@bree.be of stel je vragen persoonlijk aan onze projectverantwoordelijken tijdens het wekelijkse spreekuur. Je vindt hen in het infopunt voor de centrumwerken op Markt z/n. Dit is de ingang tussen jeugddienst en Oxfam wereldwinkel. Je kan er (zonder afspraak) terecht elke dinsdag, van 10.00 u tot 12.00 u en dit vanaf september 2020.

Dank je voor jullie geduld!

De complete heraanleg van het centrum vormt een grote uitdaging! Voor de stadsdiensten en aannemer om o.a. de hinder te beperken en de bereikbaarheid van alle horeca-en handelszaken te garanderen. Want straten openbreken zonder hinder is helaas niet mogelijk. Samen met de stadsdiensten zal de middenstandsvereniging haar best doen om snel en vlot te communiceren i.v.m. de werken en de bereikbaarheid van de horeca-en handelszaken.

Alvast bedankt voor jullie geduld!

Naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief