Lokaal shoppen, online of via telefoon

Lokaal shoppen, online of via telefoon

5 april 2020

Lokaal shoppen, online of via telefoon!

Als er nog Breese topppers aan deze lijst mogen toegvoegd, geef dit zeker door via communicatie@bree.be, zij passen de lijst aan en wij nemen hem over!

Wij willen onze lokale handelaars absoluut een hart onder de riem steken in deze tijden! Google deze en andere favoriete adresjes in Bree dus eerst voordat je online gaat shoppen bij grote kleppers! Shop Lokaal en we winnen allemaal!

Wist je dat er in Delhaize Bree een verkoophoekje is met producten van onze Breese speciaalzaken die moesten sluiten? Shoppen maar!

 

Welke winkels blijven wel open?

  • Winkels die voedingsmiddelen verkopen
  • Winkels voor dierenvoeding
  • Apotheken
  • Krantenwinkels
  • Nachtwinkels tot 22.00 u
  • Doe-het-zelf-zaken
  • Tuincentra

Het aantal klanten dat binnen mag is beperkt. Blijf zo kort mogelijk, hou afstand en betaal elektronisch!

 

Overzicht Breese non-food winkels die op bestelling werken:

VBC Computers (Boneputstraat 22)

Wat mag je verwachten?

  • Telefonisch zijn we nog altijd bereikbaar
  • Dringende interventies worden ook nog altijd uitgevoerd.
  • Er is altijd een persoon van Telenet en van de verkoop bij ons bereikbaar
  • Onze webwinkel is 24/7 beschikbaar en bezorgt tot bij je thuis. Plaats je bestelling online, betaal bij bestelling en ontvang na levering een factuur.

 

Mercerie Sonja (Gruitroderstraat  5)

Wat mag je verwachten?

Bestellen kan via telefoon, mail en opstartende webshop. We leveren aan huis.

 

Studio Thien (Hoogstraat 8)

        https://www.studiothien.be/

Wat mag je verwachten?

Via deze weg wil ik graag doorgeven dat we ook leveringen doen aan huis van onze producten. Unieke geschenken. GRATIS leveren in regio Bree. Buiten Bree wordt geleverd via B-post en is het gratis vanaf € 30. Foto’s printen kan ook via info@studiothien.be, best met WE transfer.

 

AVEVE Tuincentrum Vanderhoydonk (Rode Kruislaan 57 - 59)

Wat mag je verwachten?

Ook wij verzorgen in deze tijden leveringen aan huis van zowel food als non - food artikelen. Onze winkel is wel gedeeltelijk open voor voeding, dierenvoeding en planten maar we leveren deze artikelen en alle andere uit onze winkel (bv bbq, decoratie, potterie, tuingereedschap,...) dus ook aan huis.

Bestellingen kunnen telefonisch. Leveringen in Bree kosten € 2,50 en buiten Bree in een straal van 10 km € 5. Betalen kan bij levering via de bancontactapp of cash.

 

Floralux (Witte Torenwal 6)

Wat mag je verwachten?

Wij leveren zolang de maatregelen duren, alle dagen 7/7,  bloemen aan huis in Bree en aangrenzende gemeenten. Voor 12 uur besteld is dezelfde dag nog geleverd. Levering gratis vanaf € 20 voor groot Bree, aangrenzende gemeenten 5 €.

 

New Line Decor bvba (Hoogstraat 34a)

Wat mag je verwachten?

Bij voorkeur telefonisch bestellen. Levering enkel na afspraak. Assortiment verf + toebehoren en gordijnbenodigdheden.

 

Heerenhuis Bloemenhuis (markt 17)

Wat mag je verwachten?

Graag laten we jullie weten dat wij leveringen aan huis doen van bloemen en een beperkt paasdecoratie-aanbod hebben (kransen, deco-kippen,...). Ook zijden bloemen worden naar gewenste kleur al dan niet in boeketvorm gemaakt en geleverd. Alle up-to-date info is terug te vinden op onze facebookpagina. Enkel GRATIS aan huis levering in Groot-Bree van bloemen, paasdeco en zijden bloemen.

 

Maltha Jeans (Witte Torenwal 5 bus 8)

Wat mag je verwachten?

Klanten kunnen telefonisch contact opnemen van dinsdag tot en met zaterdag van 15.00 u tot 16.00 u. Zo kunnen we per telefoon bespreken wat ze nodig hebben qua model en maat. Dit kan gaan van jeans broeken, bermuda’s ,t-shirts ,rokken. Na betaling en afspraak wordt de bestelling aan huis geleverd. Onze etalage wordt regelmatig aangepast! Verzoekjes zijn hier mogelijk!

 

L’île en Ville (Opitterstraat 26)

Wat mag je verwachten?

We hebben een webshop gemaakt waar alles besteld kan worden. Zie je iets leuks passeren op facebook of instagram, dan kan dit ook via een privé-berichtje besteld worden. Ook hebben we een pop-up in de Delhaize in Bree. We verrassen ook graag de geliefden die onze klanten erg missen door een pakketje/bloemetje met een gepersonaliseerd kaartje aan de deur te zetten of op te sturen.

 

W8control (Opitterstraat 17)

Wat mag je verwachten?

We hebben een volledig uitgebouwde webshop met detailbeschrijving van sportvoeding, dieetsupplementen en allerhande drank en shakes. Chatfunctie voor deskundige uitleg inbegrepen!

 

Mooizo Bloemen & Kado (Witte Torenwal 5 bus 7)

Wat mag je verwachten?

Bloemen, boeketten, planten, bloemstukken en decoratie. Gratis levering  aan huis in groot Bree. Bestellen via telefoon, facebook of mail. 

 

SarahJ hair & beauty (Nieuwstadpoort 70)

Wat mag je verwachten?

Levering: haar en verzorgingsproducten. Cadeaubonnen. Kleurpakketjes voor de haren te kleuren. Best via mail bestelling doorgeven, wordt aan huis geleverd of verstuurd.

 

Schoonheidsinstituut Lucy (Peerderbaan 87)

Wat mag je verwachten?

Klanten kunnen steeds hun online bestelling plaatsen. De producten worden aan huis geleverd door B-Post.

 

K-events kinderanimatie (Opitterkiezel 88)

Wat mag je verwachten?

Knutselpakketten op maat voor creatieve kids en ouders. De pakketten worden geleverd aan huis. 


Kynergie, Samen zinvol in Balans (Sportlaan 17)

 Wat mag je verwachten?

Kynergetics is een online platform voor meer beweging. De lessen staan helemaal in het teken van "Samen zinvol in balans". Je kan 10 live groepslessen volgen van 30 minuten per week, voor minstens 4 weken. De lessen worden online betaald en geboekt. Je volgt de les via online platform ZOOM. Er is keuze uit: Kayogics, Karobics, Corestability, Meditatie & Relaxatie en tot slot Algemene fitheid.

 

Body and Nails by Chantal (Opitterstraat 30)

 Wat mag je verwachten?

Ik heb een kleine webshop opgericht met producten die je nu extra kan gebruiken voor de verzorging van handen, nagels en huid. Voor advies of vragen ben ik telefonisch te bereiken. Na online betaling lever ik gratis aan huis binnen de grote ring. Voor leveringen buiten de grote ring betaal je voor brievenbuspost € 2 extra en voor ander formaat € 5 extra.

 

Bora Bora Organic Hair & Skincare

 Wat mag je verwachten?

Bora Bora is een lifestylesalon waarbij de nadruk ligt op je hele lichaam tot rust te laten komen. Onze uitgebreide webshop ging zopas online. Bora Bora streeft naar kwaliteit en is gespecialiseerd in haarverzorging, haaraccessoires, Mii make-up en biologische tanning spray, wenkbrauwverzorging, electronics en cadeau-ideeën.

 

    Frisør (Stationswal 26)

    Wat mag je verwachten?

    Wij leveren professionele haarproducten voor ieders haartype, alsook cadeaubonnen. Haarkleurpakketten om je (grijze) uitgroei te kleuren thuis (enkel voor bestaande kleur klanten) kan je bij ons ook verkrijgen.

     

    Eco on my mind (Solterweg 4)

    Wat mag je verwachten?

    Webshop van ecologische producten. Kunnen worden afgehaald of verzonden. Bij het afrekenen kan gekozen worden voor de optie “Afhalen” ipv verzenden.

     

    Het Stoffenhuis (Gerdingerstraat 17)

    Wat mag je verwachten?

    Wij leveren al onze stoffen, toebehoren en zelfs naaimachines aan huis (via Bpost). Wij hebben een aparte pagina aangemaakt waar je alle producten samen vindt i.v.m. met het zelf maken van mondmaskers.

     

    Sabines Geschenkenshop (Rozenlaan 5)

    Wat mag je verwachten?

    Ben je op zoek naar een origineel, nuttig, geschenk? Dan ben je bij sabine’s geschenkenshop aan het juiste adres! Ons aanbod: borduren op textiel, maken van knuffels op maat ( eigen atelier), bedrukkingen textiel, pampertaarten maken met eigen knuffels (waar naam op gezet kan worden).

     

    Boetiek Amaï (Markt 23)

    Wat mag je verwachten? 

    Bij ons kan je eerst een keuze maken van kleding en/of accessoires van uit de etalage, website, facebook of instagram. Er worden regelmatig nieuwe foto's hierop gepost. De keuze kan doorgegeven worden via messenger of mail. Na overschrijving wordt de bestelling gratis geleverd in een straal van 20 km rond Bree.

     

    Ziel - Rouwtherapie en verliesbegeleiding (Beukenhofstraat 26)

    Wat mag je verwachten? 

    Ik blijf bereikbaar via telefoon en online. Ik maak persoonlijke geschenken, rouwgeschenken en doe rouwbegeleiding. 
    Ook knutselpaketten met werkbeschrijving zijn beschikbaar en kunnen aan huis geleverd worden.

     

    Blitzz silver jewels & Blitzz piercings (Nieuwstadpoort 1)

    Wat mag je verwachten? 

    Tijdens het wandelen iets leuks gezien in onze etalage? Stuur ons een foto door en wij leveren het graag tot bij je thuis. Cadeaubonnen voor zowel juwelen als piercings zijn ook mogelijk via http://www.piercingzetten.be/waardebon/. Wij maken er een leuk cadeautje van en leveren het aan thuis. 

     

    Coinscozy (Kraegshofstraat 3) 

    Wat mag je verwachten? 

    Geschenken, landelijke decoratie, geurkaarsen, Biba juwelen en handtassen. Wij posten foto's op onze Facebook pagina: zie je iets leuks, neem dan contact en we leveren aan huis.

     

    Simons 4 Mannenmode (Hoogstraat 44)

    Wat mag je verwachten? 

    Bij Simons 4 mannenmode kan je terecht voor stijlvolle herenkleding van A tot Z en zowel voor jong als oud. Naast een trendy en casual collectie bieden wij ook een ruime keuze in kostuums voor elke bruidegom of zakelijke gelegenheid en dit zowel voor kleine en grote maten. Ook worden de retouches vakkundig uitgevoerd in eigen atelier. Heb je formele kleding nodig voor het bedrijf, een vereniging, beurs, horeca of club? Wij helpen je graag verder door persoonlijk en professioneel kledingadvies. Nu we gesloten zijn, blijven we bereikbaar voor bestellingen, afspraken, trouwers enz. Vind je iets leuk op onze facebookpagina, in de etalage of heb je iets nodig? Geef ons gerust een seintje en wij brengen het tot bij jou thuis (in de omgeving van Bree).

     

    Nicky Rijkers Ergotherapie (Rooyerstraat)

    Wat mag je verwachten?

    Ik ben zelfstandig ergotherapeut en Optidee adviseur. Mijn ergotherapie is tijdelijk stopgezet, maar ik heb me ingezet om via telefoon of videochat toch actief te kunnen blijven als Optidee adviseur. Deze producten worden na bestelling rechtreeks bij de klant afgeleverd!

     

    Zeilmakerij Erik (Omselweg 1)

    Wat mag je verwachten?

    Bestellen enkel via mail / sms / watsapp of gewoon per telefoon. Wij komen op afspraak bij je langs om de maten te noteren. Je dient wel de nodige afstand te bewaren.

     

    ISLE OF ILSE (Hoogstraat en Opitterstraat)

    Wat mag je verwachten?

    Enkel te bestellen via facebook privébericht en wij antwoorden zeer snel.

     

    Ateljē B (Kloosterstraat 6)

    Wat mag je verwachten?

    Producten uit het salon worden aan huis geleverd.


    PAREYN schoenen (Kloosterstraat 19)

    Wat mag je verwachten?

    Zolang de winkel gesloten blijft, leveren we gratis aan huis binnen een straal van 20 km rond Bree. Heb je iets gezien op de website of aan de etalage? Bel ons tussen 10.00 u en 17.00 u of stuur een mailtje.

     

    La Bodega (Toekomststraat 2)

    Wat mag je verwachten?

    La Bodega is een wijnhandel gelegen in Bree. Bestellingen kunnen telefonisch of per mail geplaatst worden. Al onze producten staan op onze website. Levering vanaf 6 flessen gratis binnen een straal van 15 km. Levering, afhaling en betaling kan op een 100% veilige manier gebeuren.

    Naar overzicht

    Blijf op de hoogte!

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief