Hi Tea

Hi Tea

27 februari 2023

Heerlijke koffie, thee en gebak in huiselijk sfeer bij Hi Tea

Als je als rechtgeaarde Anglofiel een lekkere high tea wil consumeren, dan moet je in Bree bij de nieuwe koffiezaak Hi Tea in de Kloosterstraat zijn. Ze serveren er de klassieke high tea met een soepje vooraf, scones, slaatjes, broodjes, macarons, veel gebakjes en constant thee of koffie. Maar er is meer om naar de Kloosterstraat te trekken: de heldere, gezellige inrichting, de goed voorziene koffies en vooral de gastvrijheid die zaakvoerster Natasja Kluitmans zo belangrijk vindt.

Jaren ervaring in de horeca

Natasja is afkomstig van Achel maar verzeilde in Bree dankzij de liefde. Na haar middelbare studies kwam ze terecht in de horeca waar ze tien jaar werkte in een zeer bekend Bocholts café en twee jaar in een Breese koffiezaak. Natasja: “Maar de drang om op mezelf iets te beginnen was te groot. En toen ik het pand hier in de Kloosterstraat leeg zag staan wist ik dat ik daar een koffiezaak wou beginnen.”

Dat er al veel koffiehuizen waren in Bree deerde haar niet: “Ik wil het anders aanpakken. Wij maken hier onze room, onze vlaai en gâteau zelf en vers. Daarnaast serveren we high tea én echte boekweitkoek. Ook dat beslag maken we zelf en laten we hier gisten. En dat wordt gesmaakt door de mensen van Bree.”

Lieve mensen

Over die mensen heeft ze trouwens enkel lovende woorden: “Ik ben hier ontzettend goed opgevangen. Het is niet simpel om een nieuwe zaak op te starten, maar ik heb op drie maanden tijd toch al heel wat vaste klanten kunnen opbouwen. Allemaal heel lieve mensen die het mij blijkbaar gunnen om succes te hebben.”

Hi Tea – Kloosterstraat 6 – Bree

0472 40 04 20

hiteabree@gmail.com

Hi Tea Facebook

Naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief