Hart voor HoReCa

Hart voor HoReCa

1 juli 2020
Zomeractie met een prijzenpot van 56.250 €!

12 weken verplichte sluiting is een rampscenario voor elke HoReCaondernemer, ongeacht de aard of grootte van de zaak of ervaring van de uitbater. Ondanks de tegemoetkomingen van de federale overheid en de aangepaste heropstart sinds 8 juni hebben velen het moeilijk om de financiële schade in te halen.

De bijdrage van onze lokale restaurants, brasseries, eet- en koffiehuizen en cafés aan het sociale leven in onze stad is van onschatbare waarde. Het stadsbestuur wilde daarom iets terug doen en besloot om is samenwerking met Bree Beleven vzw een grote zomeractie met bijzondere prijzenpot op te richten! Zo’n 9 weken lang worden elke maandag maar liefst 125 (!) weekwinnaars geloot die elk € 50 ontvangen in de vorm van 1 waardebonnen van €25 en 5 van €5: enkel te besteden bij Breese HoReCazaken!

Hoe kan je deelnemen?

Je kan als klant deelnemen aan deze actie door je 'lokale' kastickets van de week voorafgaand aan de loting op maandag te deponeren:

  • In de Hart voor HoReCa-wedstrijdbox tegen de gevel van het oudste stadhuis (= nu jeugddienst) aan de kant van de Hoogstraat
  • Aan de kassa bij de winkelketens JBC Bree of Noba Bree

We promoten #kooplolaal!

Enkel kastickets van winkels, supermarkten, handelszaken of HoReCazaken met vestiging in Bree worden aanvaard. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de aard van de winkel of het product dat verkocht wordt wanneer het gaat over welke kastickets ingediend kunnen worden. Zo geven we elke klant, inwoner of bezoeker, ongeacht zijn of haar financiële mogelijkheden, de kans om deel te nemen. Elke week opnieuw! De ganse zomer shoppen in Bree is dus de boodschap!

Ons doel?

Zoveel mogelijk mensen belonen die lokaal winkelen en tegelijk de Breese HoReCa versterken en ondersteunen in de heropbouw. Op deze manier vloeit er namelijk 9 x 125 x € 50 = € 56.250 terug naar plaatselijke HoReCa-kassa’s.

Meer info?

De actie ‘Hart voor HoReCa’ wordt georganiseerd door de dienst centrummanagement van Stad Bree met steun van middenstandsvereniging Bree Beleven vzw en loopt van maandag 29/6/2020 tot en met zondag 30/8/2020. 

Wedstrijdreglement Hart voor HoReCa

Naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief