E Fit fitness Bree

E Fit fitness Bree

23 september 2022

E-fit fitness

Esther Verhoeven en Robert Zegveld zijn niet alleen een koppel, ze zijn ook de bezielers achter de Breese vestiging van E-Fit, het fitness concept dat steunt op stimulering van de spieren door elektroshokjes. Esther baatte tot voor de coronacrisis kledingwinkels uit in Maastricht en Maaseik, Robert had een fitnesszaak in Weert. Vlak voor corona besliste Esther om de winkel van de hand te doen en in Weert zag Robert met lede ogen hoe steeds meer fitnessketens Weert inpalmden en besloot ook om te stoppen.

En nu staan ze dus allebei in E-Fit Bree aan de Bocholterkiezel. E-fit is een keten met zo’n 180 vestigingen in België en een 30-tal in Nederland. Het principe is simpel: in no-time mensen terug een strak lichaam geven, de spieren verstevigen en eventueel enkele kledingmaten teruggaan in de geschiedenis met gebruikmaking van EMS. 

Elektro Musculaire Stimulatie

E-Fit is namelijk een EMS work-out waarbij je in 20 minuten 18x efficiënter traint dan via een traditionele training van 90 minuten. Je bereikt snel een fit, strak en gespierd lichaam. E-Fit maakt gebruik van de EMS technologie, Elektro Musculaire Stimulatie, die doelgericht de juiste spieren activeert door middel van diverse goed gepositioneerde e-pads verspreid in een professioneel en hygiënisch E-Fit elektrodenpak. Via een E-Fit computer worden de e-pads aangestuurd met verschillende aangename impulsen naar je spieren, je bindweefsel, je vetlaag en naar je huid.

Verhoogde stofwisseling

Door de E-Fit sessies verhoog je de stofwisseling. Velen hebben last van het jojo-effect doordat vele diëten de stofwisseling vertragen. E-Fit zorgt voor het omgekeerde effect. Tijdens een E-Fit sessie wordt er gelijktijdig meer dan 90% van je spiervezels geactiveerd. Tijdens een gewone training is dat slechts 30%! Bovendien worden ook de diepliggende en meest verwaarloosde spieren getraind. Je hebt ook een veel grotere afvoer van afvalstoffen door de elektrische stimulatie van de spieren.

Maatwerk

Wat E-Fit Bree anders maakt dan de meeste vestigingen is dat Esther en Robert kiezen voor een persoonlijke aanpak. Iedere klant wordt persoonlijk begeleid op zijn/haar maat en mogelijkheden.

Robert: “Iemand van vijfentwintig met een redelijke conditie kan niet hetzelfde als een vrouw van 70 met een kapotte knie. Wij helpen hen allebei op hun ritme en aangepast aan hun mogelijkheden.”

Omdat je bij E-fit maar met enkele klanten tegelijk kan werken, kost het ook iets meer dan een gewone fitness. Maar de resultaten zijn dan ook spectaculair beter, zeggen Esther en Robert: “Wij hebben op drie maanden tijd al een leuke klantenbasis opgebouwd hier in Bree. En alle mensen verlengen hun abonnement met plezier omdat ze zien dat het onmiddellijk effect heeft.”

Naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief