De beste bakker van Bree 2022

De beste bakker van Bree 2022

2 maart 2022

Ben en Linda Schoofs verkozen tot Beste bakker van Bree

“We wisten het niet. Plots kregen we bericht dat we verkozen waren tot beste bakker van Bree.” 

Ben en Linda van Bakkerij Schoofs vielen compleet uit de lucht, maar zijn wel blij met hun titel. Ze werken er dan ook hard genoeg voor. Beiden zitten ’s avonds om half zeven al in bed. Ben moet er om elf uur ’s avonds al terug uit, Linda om half vier. Dat is best pittig. 

“Jamaar, we doen het graag. En het moet als je iedere dag verse producten wil aanbieden.” zegt Linda enthousiast. “We hebben de bakkerij in de jaren 80 overgenomen en zijn ook niets anders gewoon. We hebben geen sociaal leven. Als andere mensen beginnen met feesten, liggen wij in ons bed. Maar we compenseren dat in de winkel. We hebben heel veel vaste klanten die vaak blijven plakken om een babbel te slaan. Zeker oude mensen kunnen nergens anders meer terecht. Soms denk ik dat we de psychologen van de stad zijn waar de mensen hun ziel nog eens kunnen uitstorten. Wij luisteren dan graag.”

Ben: “We krijgen ook steeds meer jonge klanten. Ik denk dat ze de ambachtelijkheid van onze producten appreciëren. We hebben geen ontzettend groot aanbod, maar wat we aanbieden is vers en met liefde gemaakt.”

En dat resulteerde dus in de titel Beste bakker van Bree. Proficiat!

Naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief