Sinterklaasmarkt

Sinterklaasmarkt

Geannuleerd vanwege Covid-19 maatregelen!

Deze traditionele jaarmarkt gaat elk jaar normaal door op 5 december, de vooravond van Sinterklaas, maar dit jaar uitzonderlijk op ZATERDAG 4 december. 
Deze markt is voor velen een niet te missen uitstap geworden waar je de ganse dag kan genieten van een uitzonderlijke sfeer tussen de meer dan 200 marktkramen of in een van de vele tenten waar verschillende verengingen gastheer spelen. Op deze wijze steun je diverse goede doelen.
Naast leuke winterspullen, textiel en verwennerijen, vind je een uitgebreid gamma aan fruit en snoepgoed. De Sint maakt elk jaar zijn opwachting op de markt om de laatste wensenlijstjes in ontvangst te nemen.

Achteraf kan je gepakt en gezakt terecht bij de plaatselijke horecazaken om gezellig te keuvelen bij een hapje en een drankje.

Wie?

Limburgse marktkramers, leden middenstandsvereniging Bree Beleven vzw en diverse plaatselijke verengingen.

Wat?

Jaarlijkse Sinterklaasmarkt

Waar?

Breese centrumstraten, Ter Rivierenwal, Grauwe Torenwal en Stationswal

Wanneer?

Geannuleerd vanwege Covid-19 maatregelen!

Bereikbaarheid?

De centrumstraten, Ter Rivierenwal, parkings Grauwe Torenwal en Stationswal zijn verkeersvrij van 06u00 tot 20u00. Alle parkings zijn beschikbaar. De vele langparkeer parkings liggen op wandelafstand van het centrum. Je kan ze ontdekken via onderstaande link.

Downloads & links

Meer info: www.bree.be

Langparkeer parkings Bree centrum

Naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief