Olé Congé XXL

Olé Congé XXL

Van vrijdag 24 juni t.e.m. zondag 26 juni 2022. De feestelijke opening van het centrum start zaterdag 25 juni vanaf 17u.

Bree start de zomervakantie op de laatste vrijdag van juni met Olé Congé XXL op het Vrijthof. Dit jaar is een speciale editie omdat het de start is van een 3-daags stadsfestival om het nieuwe stadscentrum te vieren!

De nieuwe binnenstad werd vlak voor de kerstvakantie opgeleverd. Na 2 (corona)-jaren met de voeten in de modder, was iedereen meer dan opgelucht! Handelaars en inwoners eerst, want zij trotseerden natuurlijk de meeste omleidingen, geluidsoverlast en stroompannes. Nu het zomer wordt, het virus naar de achtergrond verdwijnt, de straten ingezand zijn en het nieuwe groen begint te bloeien is het dringend tijd voor een dubbel en dik openingsfeest!
Tijdens het weekend van 24, 25 en 26 juni plannen we een uitgebreid feestprogramma met voor iedereen wat wils. Olé Congé kon 2 jaar op rij niet doorgaan. Daarom is het nu niet één maar drie dagen feest, met artiesten die garant staan voor een dansavond.
De XXL in de titel staat er niet voor niets! Op zaterdagavond trakteren we de bezoekers bovendien op een gratis drankje.
Op dat nieuwe centrum moeten we toch zeker gepast toosten!

Wie?

Dienst evenementen Stad Bree.

Wat?

Kinderanimatie en livemuziek vanwege de start van de zomervakantie en de feestelijke heropening van het vernieuwde stadscentrum.

Waar?

Vrijthof

Wanneer?

Van vrijdag 24 juni t.e.m. zondag 26 juni 2022. De feestelijke opening van het centrum start zaterdag 25 juni vanaf 17u.

Animatie?

3 Dagen diverve live muziekoptredens en kinderanimatie.

Bereikbaarheid?

Het normale autoverkeer is op vrijdag 24 juni, na de wekelijkse markt mogelijk in de centrumstraten. Zaterdag 25 en zondag 26 juni zijn de centrumstraten in de namiddag afgesloten vanwege Bree Zomert (braderie). Alle gratis parkings op de kleine ring en de ondergrondse centrumparking ( eerste uur gratis) zijn beschikbaar.

Downloads & links

Meer info: www.bree.be

Naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief