Bree Wintert

Bree Wintert

Van 1 t/m 31 december 2020.

December is niet alleen cadeautjes maand maar ook de maand van Bree Wintert, de eindejaarsactie van de Breese middenstandsvereniging. Ook in deze bijzondere tijden verwennen de deelnemende handelaars hun klanten de ganse maand december. SAMEN met jou de winter door, in de winkel/handelszaak, via click and collect of bij levering aan huis.
Je herkent de deelnemende handelaars aan hun ledensticker op hun toegangsdeur of etalage en je kan ze ook hier terugvinden.

Per aankoopschijf van 5 €, in de winkel, bij een levering of afhaling, ontvang je bij de deelnemende handels-en horecazaken een stempel op jouw stempelkaart. Kom je shoppen met een herbruikbare winkeltas, dan ontvang je DUBBELE stempels!

Vanwege de heropening van de niet essentiële winkels vanaf 1 december is de totale prijzenpot verhoogd van 7.500 € naar maar liefst 10.000 € aan cadeaubonnen van Bree Beleven.

Volle stempelkaarten kan je binnenleveren, bij de leden van de Breese middenstandsvereniging Bree Beleven vzw.

De trekking van de winnende stempelkaarten zal op maandag 11 januari 2021 plaatsvinden. 

Wie?

Leden van de middenstandsvereniging Bree Beleven vzw.

Wat?

Endejaarsactie Bree Beleven vzw.

Waar?

Breese centrumstraten en de handelszones Toleik en Sportlaan.

Wanneer?

Van 1 t/m 31 december 2020.

Bereikbaarheid?

Meer info i.v.m. de bereikbaarheid van de centrumstraten (met de auto) vanwege de centrumwerken 2020-2021 is beschikbaar via downloads en links. Alle horeca-en handelszaken zijn vlot bereikbaar via de wandelverbindingen!

Naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief