Bree Wintert Sinterklaasmarkt

Bree Wintert Sinterklaasmarkt

Dinsdag 5 december 2023 van 8u tot 18u.

Deze traditionele grootste jaarmarkt van de streek gaat elk jaar door op 5 december, de vooravond van Sinterklaas.
De markt is voor velen een niet te missen uitstap geworden waar je de ganse dag kan genieten van een uitzonderlijke sfeer tussen de meer dan 150 marktkramen of in een van de vele tenten waar verschillende verengingen gastheer spelen. Op deze wijze steun je diverse goede doelen.
Naast leuke winterspullen, textiel en verwennerijen, vind je een uitgebreid gamma aan fruit en snoepgoed. De Sint maakt elk jaar zijn opwachting op de markt om de laatste wensenlijstjes in ontvangst te nemen.

Achteraf kan je gepakt en gezakt terecht bij de plaatselijke horecazaken om gezellig te keuvelen bij een hapje en een drankje.

Wie?

Limburgse marktkramers, leden middenstandsvereniging Bree Beleven vzw en diverse plaatselijke verengingen.

Wat?

Jaarlijkse Sinterklaasmarkt.

Waar?

Breese centrumstraten (binnenstad), Ter Rivierenwal, Stadsplein, Kloosterpoort vanaf het Stadsplein tot de Cosijnstraat, ventweg Grauwe Torenwal en ventweg Sattionswal

Wanneer?

Dinsdag 5 december 2023 van 8u tot 18u.

Animatie?

De allerkleinsten kunnen op het Vrijthof de Sint ontmoeten vanaf 14u.

Bereikbaarheid?

De centrumstraten, Ter Rivierenwal, Stadsplein, Kloosterpoort vanaf het Stadsplein tot de Cosijnstraat, parkings op de ventweg Grauwe Torenwal en Stationswal zijn verkeersvrij van 05u00 tot 24u00. Alle overige parkings zijn beschikbaar. De vele langparkeer parkings liggen op wandelafstand van het centrum. Je kan ze ontdekken via onderstaande link.

Downloads & links

Meer info: www.bree.be

Langparkeer parkings Bree centrum

Naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief